Na tržištu sve do dolaska haloo mobilne mreže (septembar 2011.) nije bilo jednostavne i jeftine ponude. Operateri su nudili približno iste stvari uz masu uslova koje korisnik mora ispuniti da bi koristio neku pogodnost.

Od tada, haloo kontinuirano razvija svoje usluge, nudeći korisnicima širok spektar opcija koje obuhvataju i postpaid (pretplata) i prepaid (dopuna) modele, osiguravajući da svaki korisnik pronađe plan koji najbolje odgovara njegovim potrebama. Uz već postojeće prepaid opcije, haloo postpaid ponuda predstavlja ključni dio strategije da korisnicima pruži veću fleksibilnost i udobnost u korištenju mobilnih usluga.

Uz nedavno otvaranje novih prodajnih mjesta, haloo je sada dostupniji svojim korisnicima više nego ikad. Ova proširenja predstavljaju odgovor na želje i potrebe korisnika za direktnim pristupom uslugama i personaliziranom podrškom. Prodajna mjesta ne samo da olakšavaju pristup haloo uslugama, već odražavaju i njegovu posvećenost pružanju kvalitetne korisničke usluge.

Podizanjem kvaliteta svojih usluga i proširenjem dostupnosti, haloo potvrđuje svoju misiju da bude pouzdan partner svim korisnicima koji traže jednostavne, povoljne, i kvalitetne mobilne usluge. Kroz svoje postpaid i prepaid opcije, kao i novootvorena prodajna mjesta, haloo nastoji da ostane korak ispred u pružanju usluga koje korisnici zaista cijene i na koje se mogu osloniti. haloo cilja na osnovnu, jednostavnu i transparentnu svakodnevnu komunikaciju. Nema komplikovanih objašnjenja i uslova koje treba ispuniti, nema složenih tarifa i naknada koje je potrebno plaćati.

Vizija haloo mreže je…

“...biti jednostavna i jedinstvena mobilna mreža u BiH koja će
korisnicima nuditi kvalitetnu i povoljnu uslugu
.”


Danas, nakon 12 godina prisutnosti na tržištu haloo je i dalje najjednostavnija i najjeftinija ponuda. I dalje bez komplikovanih uslova i sitnih slova. I dalje komuniciramo jednostavno i transparentno. I dalje nema komplikovanih objašnjenja i uslova koje treba ispuniti. I dalje nema složenih tarifa i naknada koje je potrebno plaćati. I dalje imamo istu viziju. Kroz neprestana poboljšanja i proširenja, haloo ostaje posvećen svojoj viziji da omogući svim korisnicima da žive i komuniciraju bez ograničenja.

haloo mobilna mreža je četvrti mobilni operater u BiH i prva mobilna mreža koja koristi postojeću infrastrukturu telekom operatera na teritoriji BiH. Sjedište haloo mobilne mreže je u Sarajevu i Banjaluci.


haloo plati manje surfanje i zvanje!